Zalmpasteitjes

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu

Keukenspullen

  • Spatel
  • Oven

Bereidingswijze

  1. Verwarm de oven voor op 200 graden C.
  2. Laat de 10 minuten ontdooien.
  3. Bestrijk 12 met roerbakolie en leg er een tweede velletje op.
  4. Bestrijk het tweede velletje met olie.
  5. Vet een klein muffinvorm in met roerbakolie en druk in elke holte de twee .
  6. Snijd de heel fijn.
  7. Doe de zal in een kom en meng de limoenrasp, , en erdoor.
  8. Snijd de in ringetjes en spatel ze door het vismengsel.
  9. Verdeel het vismengsel over de .
  10. Besprenkel het met wat roerbakolie.
  11. Bak de pasteitjes in het midden van de oven in 20 minuten bruin en gaar.
  12. Wip de pasteitjes uit de vorm en laat ze iets afkoelen.
  13. Leg op 4 bordjes 3 pasteitjes en bestrooi ze met en basilicum.
25
25
25

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • vissaus past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • ei is niet geschikt voor een ei-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van schaaldieren kunnen voorkomen in vissaus
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • zalmfilet en vissaus is niet geschikt voor een vis-intollerantie
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
156 kcal
7%624 kcal
Vetten
11 g.
16%44 g.
Waarvan verzadigd
0 g.
0%0 g.
Waarvan onverzadigd
0 g.
0%0 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
2 g.
0%8 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Zalmpasteitjes