Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Zoete galiameloen met orginele hangkous streekham recept
Zoete galiameloen met orginele hangkous streekham recept

Zoete galiameloen met orginele hangkous streekham


Ingrediënten


Bereidingswijze


Snijd de basilicum in dunne reepjes Snijd de meloen doormidden en verwijder de zaadjes. Dek een helft af met keukenfolie en bewaar het. Snijd de andere helft in mooie dunne parten van een halve cm en verwijder de schil. Verdeel de meloenparten over 4 borden. Klop de olijfolie en de balsamico azijn tot een mooie dressing. Drapeer de plakken ham op het bord en bedruppel met de dressing. Breng op smaak met een beetje verse peper en ganeer met de basilicum.

Meer Recepten



Allergenen Informatie

Voor dit zoete galiameloen met orginele hangkous streekham recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven