Recepten met Raapsteel
BrassicaRaapstelen worden gegeten als groente. Het betreft het jonge blad en bladsteel van de Chinese kool. De groente wordt geoogst en gegeten in de lente. Het is daarom een echte voorjaarsgroente. De blaadjes hebben een lichtgroene kleur. Ze zijn langwerpig en ingesneden. De smaak is licht pittig. In Brabant noemen ze deze groente “keeltjes”. R...
Nog veel meer weten over Raapstelen klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met raapsteel toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Raapsteel
-
Recept
Sajoer Raapsteel420m
-
Recept
Petjel Raapsteel420m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Raapsteel. Dit zijn zowel recepten waarbij Raapsteel gebruikt wordt en waar Raapsteel het hoofdingrediënt is.