Recepten met Wong bok
Brassica pekinensis/ Brassica campestrisChinese kool een koolsoort die bestaat uit een lichtgekleurde en langwerpige krop. De Chinese kool behoort tot de kruisbloemenfamilie. Het is een snel groeiende kool. Oorspronkelijk komt de Chinese kool uit Oost-Azië. De groente is in de vorige eeuw in Nederland geïntroduceerd. Nederland teelt de kool zowel op de koude grond als...
Nog veel meer weten over Chinese kool klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met wong bok toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Wong bok
-
Recept
Jamaicaanse spinaziebisque450m
-
Recept
Irish stew44u35m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Wong bok. Dit zijn zowel recepten waarbij Wong bok gebruikt wordt en waar Wong bok het hoofdingrediënt is.