Recepten met Zoete ketjap
Ketjap is een Indonesische sojasaus. Het wordt gemaakt van een mengsel van gefermenteerde sojabonen en grof gemalen tarwe. Fermentatie is een proces waarbij met behulp van bacteriën bepaalde, in een voedingsmiddel aanwezige stoffen, veranderd worden om zo een andere smaak te krijgen. Er zijn drie soorten ketjap. Ketjap manis is een dikke,...Nog veel meer weten over Ketjap klik snel door!
Wil je zelf je eigen heerlijke recepten met zoete ketjap toevoegen op MijnReceptenboek.nl?
Registreer je dan nu voor een GRATIS account en voeg je lekkerste eigen recepten toe.
Onze recepten met Zoete ketjap
-
Recept
Babi Ketjap41u
-
Recept
Lalab Tomaat410m
-
Recept
Kippenvleugels in ketjap41u
-
Recept
Ketjap-Gembersaus410m
-
Recept
Eiersalade met ketjap415m
-
Recept
Oosterse spruitjes430m
-
Recept
Ketjapsaus 3420m
-
Recept
Babi ketjap435m
-
Recept
Komkommer salade met paprika en ketjap410m
-
Recept
Babi ketjap met gember en knoflook42u45m
-
Recept
Ikan Boemboe Bali 3430m
-
Recept
Babi ketjap420m
-
Recept
Ketjap woksaus410m
-
Recept
Surinamse Bami schotel41u30m
-
Recept
Engelse nasi-bami-gehaktballen41u35m
-
Recept
Garnalensaté410m
-
Recept
Ajam Ketjap430m
-
Recept
Babi Panggang450m
-
Recept
Surinaamse Bami510m
-
Recept
Saté Makassar (sate van varkenslappen)41u15m
-
Recept
Telor masak ketjap (pittig gekruide eieren)440m
Hierboven staat een lijst met een overzicht van onze heerlijke en meest populaire recepten met Zoete ketjap. Dit zijn zowel recepten waarbij Zoete ketjap gebruikt wordt en waar Zoete ketjap het hoofdingrediënt is.