Ajam Ketjap

Ingrediënten

+ -
print

Boodschappen toevoegen Toevoegen aan menu Mis je nog iets?

Bereidingswijze

  1. Kip voor het snijden even goed afspoelen onder de kraan.
  2. Ui fruiten in olie met de uitgeknepen knoflook.
  3. Goed blijven roeren.
  4. Het mag niet aan de bodem gaan zitten.
  5. Als het begint te kleuren de meebakken en dan de .
  6. Vervolgens de kruiden even meebakken maar blijven roeren.
  7. Voorzichtig wat water toevoegen maar niet te veel anders wordt het te nat.
  8. erbij en dan de kip .
  9. Lekker laten sudderen tot de kip helemaal zacht is.
  10. Beetje water erbij als het te veel inkookt.
25
25
25

Variaties op Ajam Ketjap

We hebben nog een aantal interssante variaties op dit recept voor je gevonden!

Variaties van Ajam Ketjap
VariatieAantalGang
Ajam Ketjap3Gevogelte
Ajam ketjap (kip met kruiden en sojasaus)1Gevogelte
Ajam ketjap met ananas1Roerbakgerechten

Voedselallergie informatie

Wij helpen graag thuiskoks en koks de bereiding van voedsel voor mensen met een voedselallergie of een bewuste levensstijl gemakkelijker te maken door duidelijke informatie omtrent de ingrediënten te verschaffen. Op basis van de ingredieënten die gebruikt worden om dit recept te kunnen bereiden, kunnen minimaal de volgende allergenen in deze receptuur aanwezig zijn: Tip: Klik op de dikgedrukte dieëten/allergieën om aan te geven met welke voedingsrestricties je te maken hebt. We zullen je (nog) beter informeren en ons aanbod dynamisch afstemmen waardoor je je dieët gemakkelijk kunt aanhouden.

  • Sporen van pinda kunnen voorkomen in sambal
  • sambal en trassi kan sporen bevatten van gluten en Allergie in ketjap
  • suiker en ketjap past niet in een suiker-arm dieet.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Sporen van noten kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • Geen overeenkomsten gevonden.
  • sambal en trassi kan sporen bevatten van schaaldieren en Allergie in trassi
  • Sporen van sulfiet kunnen voorkomen in suiker
  • ketjap is niet geschikt voor een soja-intollerantie
  • Sporen van vis kunnen voorkomen in sambal
  • Geen overeenkomsten gevonden.
Gebruik van onze allergenen informatie is voor eigen risico, hieraan kunnen geen rechten worden ontleend.

Reacties op dit recept

Dit recept heeft nog geen waarderingen gekregen! Heb je dit recept gemaakt?
Help anderen & deel nu je ervaring met anderen!
Reactie achterlaten

Voedingswaardetabel

Tip: Bewuster met ingrediënten omgaan? Klik of druk op een voedingswaarde en wij geven aan welk ingrediënt de hoogste bijdrage heeft in desbetreffende voedingswaarde.

Per
portie
Dagelijks
Aanbevolen
Recept
Totaal
Calorieën
712 kcal
35%2848 kcal
Vetten
53 g.
75%212 g.
Waarvan verzadigd
1 g.
9%4 g.
Waarvan onverzadigd
3 g.
12%12 g.
Cholesterol
0 g.
0%0 g.
Zout
0 g.
0%0 g.
Koolhydraten
18 g.
7%72 g.
waarvan Vezels
0 g.
0%0 g.
waarvan Suikers
0 g.
0%0 g.
Proteinen
0 g.
0%0 g.
Vitamine A
0 µg.
0%0 µg.
Vitamine C
0 mg.
0%0 mg.
Calcium
0 mg.
0%0 mg.
Ijzer
0 mg.
0%0 mg.

Voedingswaardegrafiek

Voedingswaarde grafiek voor Ajam Ketjap