Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Quiche met zalm, erwtjes en dille

  • 1 rol bladerdeeg
  • 4 middelgrote eieren
  • 200 milliliter halfvolle melk
  • 250 gram ricottakaas of platte kaas
  • 150 gram geraspte emmentaler
  • 200 à 300 gram verse zalmfilet
  • 100 gram verse of diepvries doperwtjes
  • dille
  • peper
  • zout
  • nootmuskaat
  • olie of boter om de vorm in te smeren


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven