Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord
Sushi rijstsalade maaltijdsalade recept
Sushi rijstsalade maaltijdsalade recept
Laatste update: 28 februari 2018 om 11:02

Sushi rijstsalade maaltijdsalade


Ingrediënten


Bereidingswijze


Sushi rijst bereiden volgens de verpakking, na 15 minuten rust bedruppel met Rice vinegar
Komkommer afspoelen over de lengte halveren en nogmaals doorsnijden. Kern eruit snijden.
Daarna dunne repen snijden en daarvan weer blokjes.
Neem een ronde niet te grote glazen schaal. Bodem bedekken met de komkommerblokjes en die mengen met de naturel dressing.
Wortel dun schillen en dunne schijfjes snijden, op komkommer leggen.
Daar overheen de afgekoelde sushi rijst verdelen.
Daar bovenop de bonen en in kleine stukken de paprika verdelen
Dan de Ijsbergsla superdun snijden en erop leggen
Dan de zalm in stukjes er over verdelen
Naar smaak de pepper lemon dressing in dotje er op.

Serveersuggesties

Eventueel voor de hongerigen een lekker stuk brood erbij serveren. Wij hadden een licht gebonden aspergesoep vooraf, dus voldoende aan de salade.

Allergenen Informatie

Voor dit sushi rijstsalade maaltijdsalade recept heeft MijnReceptenboek.nl uitgebreide allergenen informatie beschikbaar. Heeft u last van een allergie? Bekijk dan de allergeneninformatie.

Mijn Recensie

Heb je dit recept al gemaakt? Deel het dan nu met ons! Was het lekker? Heb je nog tips voor de bereiding van dit recept? Deel het met ons en wij maken dit recept samen nog beter.

Zelf een recensie plaatsen

Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven