Vegetarische Vietnamese Groentenkerrie
- 2 stuks grofgehakte ui
- 1 theelepel sereh
- 3 stuks groene pepertjes, in dunne ringetjes
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 1 theelepel laos
- 1 theelepel djahe
- 3 stuks wortel, in plakjes
- 150 gram sperziebonen
- 1 eetlepel limoenrasp
- 2 theelepels ketjap
- 1 eetlepel rijstazijn
- 2 theelepels nuoc mam of nam pla
- 1 theelepel versgemalen zwarte peper
- 2 theelepels koenjit
- 1 blikje gesneden bamboescheuten
- 100 gram grofgehakte geblancheerde spinazie
- 1 eetlepel suiker
- 1 kopje dikke santen
- nuoc cham gung
- zout naar behoeven
- korianderblad
- verse munt
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.