Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kroketten met Goudse kaas en peterselie

  • 100 gram boter
  • 120 gram bloem
  • 0,8 liter melk
  • 300 gram geraspte, belegen Goudse kaas
  • 2 eetlepel verse, fijngesneden bladselderij
  • peper & zout
  • 1 handje verse peterselie
  • voor het paneren:
  • 4 eetlepel bloem
  • 1 pakje paneermeel
  • 2 losgeklopte eieren
  • bladselderij voor de garnering


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven