Geroerbakte paddestoelen in ijsbergsla
- 100 gram gemengde verse paddestoelen, in hele kleine snippers
- 4 gedroogde shii-take, geweekt in koud water, in hele kleine snippers
- 2 eetlepels olijfolie
- 1 sjalotje, fijn gesnipperd
- 1 teentje knoflook, gehakt
- 8 waterkastanjes, gepeld, in hele fijne snippers
- 1/4 rode peper, fijngehakt en de zaadjes eruit
- 1 eetlepel oestersaus
- 1 theelepel zout
- 1 theelepel suiker
- gemalen witte peper
- 1 eetlepel chinese kookwijn
- sesamolie
- 4 grote ijsbergslabladeren, in de vorm van een schaaltje geknipt
- 4 theelepels geroosterde pijnboompitten
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.