Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Geroerbakte paddestoelen in ijsbergsla

  • 100 gram gemengde verse paddestoelen, in hele kleine snippers
  • 4 gedroogde shii-take, geweekt in koud water, in hele kleine snippers
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 1 sjalotje, fijn gesnipperd
  • 1 teentje knoflook, gehakt
  • 8 waterkastanjes, gepeld, in hele fijne snippers
  • 1/4 rode peper, fijngehakt en de zaadjes eruit
  • 1 eetlepel oestersaus
  • 1 theelepel zout
  • 1 theelepel suiker
  • gemalen witte peper
  • 1 eetlepel chinese kookwijn
  • sesamolie
  • 4 grote ijsbergslabladeren, in de vorm van een schaaltje geknipt
  • 4 theelepels geroosterde pijnboompitten


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven