Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Volkoren penne met een saus van aubergine, mascarpone en tomaat

  • 300 gram volkoren penne
  • 2 aubergines, schoongemaakt en in blokjes gesneden
  • 185 gram tomaat-mascarponesaus (pot)
  • 15 gram verse basilicum (15 g)
  • 150 gram mozzarella (kaasbolletjes)
  • 4 eetlepels olijfolie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven