Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hindoestaans gehakt

  • 3 eetlepels olie
  • 1 schoongemaakte en in kleine stukjes gesneden rode peper
  • 500 gram rundergehakt
  • 1 in kleine stukjes gesneden tomaat
  • 1 eetlepel fijngehakte selderie
  • 2 teentjes knoflook
  • 1 eetlepel kerrie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven