Aardappelpuree met witlof en racks van zuiglam in rode wijn saus
- 8 stuks lamsracks
- rozemarijn
- knoflook
- peper en zout
- boter
- Voor de puree:
- 800 gram geschilde aardappelen
- 200 milliliter room
- 50 gram roomboter
- 50 milliliter olijfolie
- 4 appels, geschild en in blokjes gesneden
- 100 gram spekjes in reepjes
- nootmuskaat
- peper en zout
- 200 gram zeer fijn, in reepjes gesneden groene kool
- Voor de saus:
- 300 milliliter rode wijn
- 760 milliliter lamsfond/vleesfond
- peper en zout
- 4 tenen knoflook
- 4 eetlepels bruine suiker
- 50 gram roomboter
- 100 gram roomboter in blokjes
- Voor de groente:
- 300 gram witlof
- 4 plakjes bladerdeeg
- 50 gram fijne kristalsuiker
- 40 milliliter balsamico azijn
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.