Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kiptajine met groene olijven

  • 3 kippenbouten, elk in tweeën gesneden met het vel er aan
  • 250 gram groene olijven zonder pit
  • 1 ui, fijngehakt
  • 2 eetlepels roomboter óf zonnenbloemolie
  • 4 takjes platte peterselie en 4 takjes verse koriander, samengebonden met een draadje garen tot een builtje
  • 0,5 citroen
  • 125 milliliter water
  • voor de marinade van de kip:
  • 1 koffielepel paprikapoeder
  • 0,5 koffielepel kurkuma
  • 2 centimeter verse gemberwortel, geschild en fijngehakt
  • 1 mespuntje saffraanpoeder
  • een flinke mespunt kaneelpoeder
  • 0,5 grofgehakte ui
  • 1 eetlepel olijfolie
  • 0,5 koffielepel (zee-)zout
  • 0,5 koffielepel (versgemalen-) zwarte peper


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven