Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Ribeye met kastanjechampignons en rode wijnsaus

  • 4 ribeyes (van ca. 150 gram per stuk)
  • 2 sjalotjes, gesnipperd
  • 200 gram kastanjechampignons, in plakjes
  • 1 sinaasappel
  • 1 eetlepel olijfolie of arachideolie
  • 25 gram boter
  • zout
  • versgemalen peper
  • 100 milliliter rode wijn
  • 1 eetlepel gehakte tijm (vers of diepvries) of 1 theelepel gedroogd
  • 2 bolletjes gember of 1 eetlepel gembersnippers, fijngehakt


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven