Lasagne met spinazie, courgette en sperzieboontjes
- 12 lasagnebladen
- 2 eetlepels olijfolie
- 4 sjalotjes, gesnipperd
- 2 teentjes knoflook
- 400 gram magere reepoulet of runderpoulet
- 1 kleine courgette
- 150 gram diepvries spinazie
- 150 gram sperzieboontjes
- 450 milliliter wildfond of runderfond
- 10 centiliter witte wijn
- 1 dessertlepel gedroogde Italiaanse kruiden
- 1 dessertlepel peterselie
- 1 dessertlepel majoraan
- 1 eetlepel groene pesto
- zout
- peper
- 50 gram Parmezaanse kaas, in stukjes
- voor de bechamelsaus:
- 50 gram boter
- 50 gram bloem
- 9 deciliter melk
- zout
- witte peper
- 100 gram gemalen kaas of Boursin Cuisine
- 1 mespunt nootmuskaat
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.