Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Lasagne met spinazie, courgette en sperzieboontjes

  • 12 lasagnebladen
  • 2 eetlepels olijfolie
  • 4 sjalotjes, gesnipperd
  • 2 teentjes knoflook
  • 400 gram magere reepoulet of runderpoulet
  • 1 kleine courgette
  • 150 gram diepvries spinazie
  • 150 gram sperzieboontjes
  • 450 milliliter wildfond of runderfond
  • 10 centiliter witte wijn
  • 1 dessertlepel gedroogde Italiaanse kruiden
  • 1 dessertlepel peterselie
  • 1 dessertlepel majoraan
  • 1 eetlepel groene pesto
  • zout
  • peper
  • 50 gram Parmezaanse kaas, in stukjes
  • voor de bechamelsaus:
  • 50 gram boter
  • 50 gram bloem
  • 9 deciliter melk
  • zout
  • witte peper
  • 100 gram gemalen kaas of Boursin Cuisine
  • 1 mespunt nootmuskaat


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven