Singaporese mie
- voorbereidingstijd:
- 20 minuten + 30 minuten weken + 30 minuten marineren.
- Bereidingstijd is 10 minuten voor 4-6 personen.
- 400 gram gedroogde rijstvermicelli
- 2 grote teen knoflook, geperst
- 2 theelepels vers geraspte gember
- 60 milliliter oestersaus
- 60 milliliter sojasaus
- 250 gram kipfilet, in reepjes
- 2 eetlepels olie
- 2 stengels bleekselderij, julienne gesneden
- 1 grote wortel, julienne gesneden
- 3 lente uitjes, diagonaal gesneden
- 1˝ eetlepel kerriepoeder
- ˝ theelepel sesamolie
- 70 gram taugé
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.