Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Singaporese mie

  • voorbereidingstijd:
  • 20 minuten + 30 minuten weken + 30 minuten marineren.
  • Bereidingstijd is 10 minuten voor 4-6 personen.
  • 400 gram gedroogde rijstvermicelli
  • 2 grote teen knoflook, geperst
  • 2 theelepels vers geraspte gember
  • 60 milliliter oestersaus
  • 60 milliliter sojasaus
  • 250 gram kipfilet, in reepjes
  • 2 eetlepels olie
  • 2 stengels bleekselderij, julienne gesneden
  • 1 grote wortel, julienne gesneden
  • 3 lente uitjes, diagonaal gesneden
  • 1˝ eetlepel kerriepoeder
  • ˝ theelepel sesamolie
  • 70 gram taugé


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven