Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Linguine met spinazie, ham & salami

  • 5 centiliter olijfolie
  • 1 sjalot
  • 1 teentje knoflook
  • 1 rood pepertje
  • 0,5 prei
  • 0,5 paprika, geel of groen
  • 25 gram funghi porcini (eekhoorntjesbrood, meestal gedroogd)
  • 200 gram bladspinazie (diepvries)
  • 0,5 kruidenbouillonblokje
  • 1 dessertlepel groene pesto
  • 200 gram Boursin Cuisine tomaat & Mediterrane kruiden
  • 5 centiliter koksroom
  • 125 gram salami, in dikke plakken van ca. 4 mm
  • 125 gram gekookte ham, in dikke plakken van ca. 4 mm
  • 450 gram linguine (bij voorkeur la Vialla)


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven