Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Dundee cake

  • 100 gram krenten
  • 100 gram rozijnen
  • 2 deciliter cognac, brandy of andere sterke drank
  • 125 gram gepelde amandelen, waarvan 50 gram gehakt, overig is er voor de bovenkant
  • 250 gram gemengd gedroogd fruit zoals vijgen, oranjesnippers, ontpitte dadels en bigarreaux, fijngesneden
  • 275 gram bloem
  • mespunt zout
  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • 0,25 theelepel nootmuskaat
  • 2 eetlepels donkere stroop
  • 225 gram + 2 eetlepels boter of margarine
  • 225 gram lichte basterdsuiker
  • geraspte schil van 1 citroen
  • 4 eieren
  • extra benodigd:
  • ronde vorm van 20 cm


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven