Dundee cake
- 100 gram krenten
- 100 gram rozijnen
- 2 deciliter cognac, brandy of andere sterke drank
- 125 gram gepelde amandelen, waarvan 50 gram gehakt, overig is er voor de bovenkant
- 250 gram gemengd gedroogd fruit zoals vijgen, oranjesnippers, ontpitte dadels en bigarreaux, fijngesneden
- 275 gram bloem
- mespunt zout
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 0,25 theelepel nootmuskaat
- 2 eetlepels donkere stroop
- 225 gram + 2 eetlepels boter of margarine
- 225 gram lichte basterdsuiker
- geraspte schil van 1 citroen
- 4 eieren
- extra benodigd:
- ronde vorm van 20 cm
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Taart en gebak
- Dundee cake
- Melding maken