Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Pinda-chocoladebrownies

  • 400 gram pure chocolade
  • 350 gram ongezouten pinda
  • 250 gram + een beetje boter
  • 250 gram pindakaas
  • 9 eieren
  • 450 gram bruine suiker
  • zout
  • 250 milliliter crème fraiche op kamertemperatuur
  • 150 milliliter crème fraiche
  • 300 gram bloem
  • 60 gram cacao
  • 200 gram poedersuiker
  • 6 eetlepels citroensap
  • bakpapier


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven