Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Chili con carne met koriander en maischips

  • 1 eetlepel olijfolie
  • 1 ui, gesnipperd
  • 3 teentjes knoflook, fijngehakt
  • 2 eetlepels komijnpoeder
  • 1,5 theelepel chilipoeder
  • 600 gram rundergehakt
  • 400 gram tomaten uit blik, in blokjes
  • 2 eetlepels tomatenpuree
  • 2 eetlepels gedroogde oregano
  • 1 theelepel gedroogde tijm
  • 500 milliliter runderbouillon
  • 1 theelepel suiker
  • 300 gram kidneybonen uit blik, afgespoeld en uitgelekt
  • 125 gram Goudse kaas, geraspt
  • 125 milliliter zure room
  • koriandertakjes, om te garneren
  • maïschips, om te serveren


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven