Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Bladerdeegpastei gevuld met feta

  • 200 gram feta
  • 150 gram magere kwark
  • 2 eieren
  • 2 eetlepel ketchup (hot)
  • 1 blik asperges
  • 25 gram pijnboompitten
  • 4 eetlepels fijngesneden basilicum
  • peper
  • zout
  • 6 plakjes bladerdeeg (ontdooid)
  • bloem om uit te rollen
  • 1 zakje baby leaves
  • 125 gram cherrytomaatjes
  • paprikapoeder


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven