Tandoori-kip
- 6 stuks ontvelde dijstukken van kip
- 125 milliliter yoghurt
- 1 eetlepel fijngesneden verse gember
- 1 teentje fijngesneden knoflook
- 2 eetlepels citroensap
- 1 eetlepel ketoembar
- 0,5 eetlepel djinten
- 1 theelepel sambal trassi
- 2 theelepels zout
- 1 theelepel koenjit
- snufje kruidnagelpoeder
- snufje kardemompoeder
- snufje versgemalen zwarte peper
- 1 theelepel rode keukenkleurstof
- uiringen
- plakjes tomaat
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Tandoori-kip
- Melding maken