Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Meatloaf - gehaktbrood

  • 500 gram half om half gehakt
  • 500 gram rundergehakt
  • (ik gebruik 1000 gram rundergehakt en 100 gram ontbijtspek in heel kleine blokjes)
  • 100 gram Parmezaanse kaas, beslist vers geraspt
  • 1 rode paprika, in zeer kleine blokjes
  • 1 grote ui, idem
  • (ik voeg 2 grote rode pepers toe, van zaad en –lijsten ontdaan en gesnipperd)
  • 3 tenen knoflook, gesnipperd (ik gebruik 4 stuks)
  • 2 eieren
  • 3 verkruimelde witte boterhammen
  • oregano of tijm (ik doe ruim verse tijm en ruim gedroogde oregano)
  • 1 eetlepel Worcestershiresaus
  • 1 eetlepel balsamicoazijn
  • handvol fijngehakte peterselie
  • minstens 1 koffielepel zout
  • flink wat versgemalen zwarte peper
  • scheutje olijfolie
  • 1 deciliter gezeefde tomaat
  • 1 deciliter tomatenketchup


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven