Meatloaf - gehaktbrood
- 500 gram half om half gehakt
- 500 gram rundergehakt
- (ik gebruik 1000 gram rundergehakt en 100 gram ontbijtspek in heel kleine blokjes)
- 100 gram Parmezaanse kaas, beslist vers geraspt
- 1 rode paprika, in zeer kleine blokjes
- 1 grote ui, idem
- (ik voeg 2 grote rode pepers toe, van zaad en –lijsten ontdaan en gesnipperd)
- 3 tenen knoflook, gesnipperd (ik gebruik 4 stuks)
- 2 eieren
- 3 verkruimelde witte boterhammen
- oregano of tijm (ik doe ruim verse tijm en ruim gedroogde oregano)
- 1 eetlepel Worcestershiresaus
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- handvol fijngehakte peterselie
- minstens 1 koffielepel zout
- flink wat versgemalen zwarte peper
- scheutje olijfolie
- 1 deciliter gezeefde tomaat
- 1 deciliter tomatenketchup
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Vlees
- Meatloaf - gehaktbrood
- Melding maken