Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Linzensoep "Traditioneel"

  • 2 preien, gesneden
  • 2 tenen knoflook, geperst of 2 theelepels knoflookpoeder
  • 1 laurierblad
  • 2 theelepels gedroogde munt
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 3 liter water met bouillonblokjes of-tablet
  • 500 gram bruine linzen, oranje mag ook
  • 500 gram rundvlees, lamskarbonade of stukje lamsvlees
  • 5 runderbraadworsten (niet in de soep meekoken maar eerst braden)
  • 2 uien, gesneden
  • 2 winterwortels, gesneden
  • 1 aardappel, gesneden
  • 1 theelepel paprikapoeder
  • 1 theelepel gemalen komijn
  • 1 theelepel gemalen kaneel
  • 1 theelepel majoraan
  • eventueel 3 sprieten hysop of 1 eetlepel gedroogde lavas
  • 2 kruidnagels of 2 theelepel kruidnagelpoeder
  • 5 eetlepels of groot blikje tomatenpuree
  • zout
  • peper naar smaak


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven