Linzensoep "Traditioneel"
- 2 preien, gesneden
- 2 tenen knoflook, geperst of 2 theelepels knoflookpoeder
- 1 laurierblad
- 2 theelepels gedroogde munt
- 1 theelepel gemalen komijn
- 3 liter water met bouillonblokjes of-tablet
- 500 gram bruine linzen, oranje mag ook
- 500 gram rundvlees, lamskarbonade of stukje lamsvlees
- 5 runderbraadworsten (niet in de soep meekoken maar eerst braden)
- 2 uien, gesneden
- 2 winterwortels, gesneden
- 1 aardappel, gesneden
- 1 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel gemalen komijn
- 1 theelepel gemalen kaneel
- 1 theelepel majoraan
- eventueel 3 sprieten hysop of 1 eetlepel gedroogde lavas
- 2 kruidnagels of 2 theelepel kruidnagelpoeder
- 5 eetlepels of groot blikje tomatenpuree
- zout
- peper naar smaak
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.