Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zuurkool anders

  • 2 maal 50 gram witte zoete ui
  • 2 maal 0,5 eetlepel (olijf)olie
  • 1 theelepel roomboter
  • 0,5 theelepel Ras-el Hanout
  • 1 teentje knoflook
  • 150 gram (oranje) pompoen
  • 200 gram zuurkool
  • 25 gram rozijnen
  • 200 milli-liter appelsap.
  • 30 gram geroosterde cashew- of hazelnoten of 15 gram geroosterde walnoten en 15 gram geroosterde amandelen
  • 1 kleine speltboterham (liefst zuurdesem)
  • 1 theelepel thymblaadjes (gedroogd)
  • snuf zeezout uit de molen
  • zwarte peper (uit de molen)
  • bolletjes stemgember + gembersap
  • 350 gram aardappelen (schoon)
  • 20 gram roomboter
  • 1 ei
  • versgeraspte muskaatnoot (nootmuskaat)
  • 3 vega-worstjes
  • 1 schaaltje met mosterd
  • 1 schaaltje met gember + gembersap
  • 10 gram geroosterde pompoenpitten


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven