Zuurkool anders
- 2 maal 50 gram witte zoete ui
- 2 maal 0,5 eetlepel (olijf)olie
- 1 theelepel roomboter
- 0,5 theelepel Ras-el Hanout
- 1 teentje knoflook
- 150 gram (oranje) pompoen
- 200 gram zuurkool
- 25 gram rozijnen
- 200 milli-liter appelsap.
- 30 gram geroosterde cashew- of hazelnoten of 15 gram geroosterde walnoten en 15 gram geroosterde amandelen
- 1 kleine speltboterham (liefst zuurdesem)
- 1 theelepel thymblaadjes (gedroogd)
- snuf zeezout uit de molen
- zwarte peper (uit de molen)
- bolletjes stemgember + gembersap
- 350 gram aardappelen (schoon)
- 20 gram roomboter
- 1 ei
- versgeraspte muskaatnoot (nootmuskaat)
- 3 vega-worstjes
- 1 schaaltje met mosterd
- 1 schaaltje met gember + gembersap
- 10 gram geroosterde pompoenpitten
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.