Vermicelli / walnoten - schotel
- 1 krop ijsbergsla (de lelijke buitenbladen verwijderen)
- 60 gram rode ui
- 1,5 eetlepel olijfolie
- 1 eetlepel versgeperst citroensap
- 4 tom-tom tomaatjes
- 2 eetlepels groene pesto
- 1 schaaltje zoet-zuur
- 120 gram walnoten
- 50 gram rookkaas
- 50 gram geraspte oude kaas
- 2 eieren, middel
- zeezout
- zwarte peper
- muskaatnoot (nootmuskaat)
- 2 eetlepels versgehakte peterselie
- 225 gram fijne krulvermicelli (honig)
- 150 gram zoete witte ui
- 50 gram gratinkaas
- 1 theelepel thymblaadjes
- 30 + 10 gram roomboter
- 40 gram bruinbrood
- 1 teen knoflook
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.