Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Vermicelli / walnoten - schotel

  • 1 krop ijsbergsla (de lelijke buitenbladen verwijderen)
  • 60 gram rode ui
  • 1,5 eetlepel olijfolie
  • 1 eetlepel versgeperst citroensap
  • 4 tom-tom tomaatjes
  • 2 eetlepels groene pesto
  • 1 schaaltje zoet-zuur
  • 120 gram walnoten
  • 50 gram rookkaas
  • 50 gram geraspte oude kaas
  • 2 eieren, middel
  • zeezout
  • zwarte peper
  • muskaatnoot (nootmuskaat)
  • 2 eetlepels versgehakte peterselie
  • 225 gram fijne krulvermicelli (honig)
  • 150 gram zoete witte ui
  • 50 gram gratinkaas
  • 1 theelepel thymblaadjes
  • 30 + 10 gram roomboter
  • 40 gram bruinbrood
  • 1 teen knoflook


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven