Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Indonesische pasteitjes

  • 1 kilo mager half om half gehakt
  • 2 uien
  • 4 tenen knoflook
  • 2 stelen prei
  • 1 spitskool of witte kool
  • bosje selderij
  • 1 grote wortel
  • 1 bouillonblok of poeder
  • 1 eetlepel suiker
  • 2 theelepels sambal
  • 4 geroosterde fijngehakte kemirienoten
  • 1 eetlepel ketoembar
  • 1 theelepel djinten
  • 1 theelepel koenjit
  • stukje verkruimelde trassi
  • handvol rijstvermicelli
  • deeg:
  • 1000 gram goede kwaliteit witte bloem
  • 50 gram boter
  • 0,25 santenblok
  • 2 eieren
  • 2 mokken heet water
  • 2 theelepels zout
  • 1 geklopt ei


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven