Salade van rode wijnasperges met Hollandse garnalen
- 5 witte asperges
- 5 groene asperges
- 1 deel water
- 1 deel rode wijn
- 2 maïskolven
- 6 eetlepels arachideolie
- verse spinazie
- 2 eetlepels gedroogde tomaten
- 100 gram Hollandse garnalen
- 2 eetlepels walnootolie
- 2 eetlepels knoflookolie
- 1 eetlepel azijn
- 1 eetlepel balsamicoazijn
- 1,5 eetlepel verse peterselie
- 1,5 eetlepel bieslook
- gedroogde versgemalen peper
- zout
- benodigde materialen:
- aspergepan
- zeef
- wok
- borden
- keukenpapier
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.