Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Feqqas Rbati

  • Feqqas (koekjes) uit Rabat
  • Het deeg:
  • 7 eigelen
  • 1 kilo bloem
  • 500 gram roomboter
  • 400 gram poedersuiker
  • mespunt zout
  • De vulling:
  • 250 gram geroosterde en gehakte amandelen
  • 250 gram geroosterde en gehakte gemengde noten
  • 250 gram in kleine stukjes gesneden tutti-frutti
  • 250 gram rozijnen;
  • 1 eiwit
  • Voor versiering:
  • gesmolten pure chocolade
  • gehakte amandelen


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven