Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kaleacha kari (Krab curry)

  • 1 verse kokosnoot
  • 6 deciliter kokend water
  • 75 gram ghee
  • 1 grote gesnipperde ui
  • 4 gesnipperde teentjes knoflook
  • 7 centimeter verse gemberwortel, geschild en in schijfjes
  • 2 theelepels fenegriekzaad
  • 2 theelepels zwarte of witte peperkorrels
  • 2 theelepels chilipoeder
  • 2 theelepels gemalen koriander
  • 1 theelepel kurkuma
  • 1 theelepel zout
  • 5 deciliter yoghurt
  • 3 deciliter melk
  • 500 gram krabvlees (diepvries), ontdooid
  • 2 eetlepels vers gehakte koriander ter garnering


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven