Mosselen a la creme
- 2 kilo mosselen
- tijm
- 2 laurierbladjes
- 0,5 bakje Philadelpia kruidenkaas
- 3 stengels bleekselderij
- 2 uitjes, fijngesneden
- 2 deciliter (of meer) witte wijn
- heel bakje peterselie, fijngesneden
- 0,5 rode paprika
- 2 rode pepers
- een stuk of 5 gedroogde tomaatjes
- 3 teentjes knoflook
- voor de saus:
- 200 milliliter slagroom
- 200 milliliter kookroom
- 0,5 ui, heel fijn gesneden
- 1 theelepel natte pepers (potje)
- zout
- peper naar smaak
- 0,5 uitgeperste citroen
- 50 gram roomboter
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.