Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Zachte gekarameliseerde appeltaart

  • Voor de taartbodem:
  • 300 gram bloem
  • 150 gram boter
  • 60 gram melk
  • poedersuiker
  • zout
  • Voor de vulling:
  • 75 gram bloem
  • 50 gram suiker
  • 20 gram boter
  • 1 ei
  • 3 eierdooiers
  • zout
  • boter en bloem voor de springvorm
  • Om af te maken:
  • 120 gram suiker
  • 60 gram boter
  • 4 appels
  • chocoladeschilfers


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven