Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kabeljauw in een zachte tomatensaus

  • 500 gram kabeljauwfilet
  • 50 gram roomboter
  • 2 sjalotjes
  • 1 teentje knoflook
  • 1 blikje tomatenpuree
  • 2 deciliter visbouillon
  • 2 deciliter droge witte wijn
  • 2 deciliter (kook)room
  • 2 eetlepels fijngesneden peterselie
  • kruidenmengsel:
  • 0,25 theelepel paprika
  • 0,25 theelepel chilipoeder
  • 0,5 theelepel suiker
  • 0,25 theelepel peper
  • 0,25 theelepel komijn
  • 0,5 theelepel oregano
  • 0,25 theelepel kaneel
  • 0,25 theelepel mosterdzaad
  • 0,25 theelepel knoflookpoeder


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven