Kabeljauw in een zachte tomatensaus
- 500 gram kabeljauwfilet
- 50 gram roomboter
- 2 sjalotjes
- 1 teentje knoflook
- 1 blikje tomatenpuree
- 2 deciliter visbouillon
- 2 deciliter droge witte wijn
- 2 deciliter (kook)room
- 2 eetlepels fijngesneden peterselie
- kruidenmengsel:
- 0,25 theelepel paprika
- 0,25 theelepel chilipoeder
- 0,5 theelepel suiker
- 0,25 theelepel peper
- 0,25 theelepel komijn
- 0,5 theelepel oregano
- 0,25 theelepel kaneel
- 0,25 theelepel mosterdzaad
- 0,25 theelepel knoflookpoeder
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.