Boerenovenschotel met hamlappen
- 1 kilo hamlappen, in plakjes van 5 cm
- 500 milliliter witte wijn
- 2 eetlepels congnac
- 3 eetlepels olie
- 2 laurierblaadjes
- 4 tenen geperste knoflook
- 2 theelepels thijm
- zout
- peper
- 125 doorregen gerookt spek, in kleine stukjes
- 250 gram mager spek, in smalle reepjes
- 4 preien, in grove ringen
- 4 wortelen, in schijfjes
- 250 gram gepelde tomaten
- 100 gram zwarte olijven
- 2 eetlepels fijngeknipte peterselie
- 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
- 1 eetlepel fijngeknipte rozemarijn
- 1 eetlepel fijngesneden marjolein
- nog wat kleine takjes peterselie voor de garnering
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.