Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Boerenovenschotel met hamlappen

  • 1 kilo hamlappen, in plakjes van 5 cm
  • 500 milliliter witte wijn
  • 2 eetlepels congnac
  • 3 eetlepels olie
  • 2 laurierblaadjes
  • 4 tenen geperste knoflook
  • 2 theelepels thijm
  • zout
  • peper
  • 125 doorregen gerookt spek, in kleine stukjes
  • 250 gram mager spek, in smalle reepjes
  • 4 preien, in grove ringen
  • 4 wortelen, in schijfjes
  • 250 gram gepelde tomaten
  • 100 gram zwarte olijven
  • 2 eetlepels fijngeknipte peterselie
  • 1 eetlepel fijngeknipte bieslook
  • 1 eetlepel fijngeknipte rozemarijn
  • 1 eetlepel fijngesneden marjolein
  • nog wat kleine takjes peterselie voor de garnering


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven