Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Tonijnsalade uit de tijd van de bijbel

  • 200 gram tonijn uit blik of 1 kilo verse tonijn
  • grote slabladen
  • 1 grote in blokjes gesneden venkelknol
  • 125 gram rozijnen
  • 2 gesnipperde augurken
  • 2 stevige in stukjes gesneden appel
  • plakjes radijs
  • slabladeren voor het aankleden van de schotel
  • voor de dressing:
  • 150 milliliter olijfolie
  • 1 eetlepel mosterd
  • 1 theelepel honing
  • snufje selderijzaad
  • zout naar smaak
  • 70 milliliter azijn


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven