Ajam opor boemboe bali
- 1000 gram kippenpoten
- 1,5 theelepels gemalen zwarte peperkorrels
- 1 theelepel gemalen nootmuskaat
- 2 eetlepels kemiriepasta
- 1 theelepel sesamzaad
- 5 eetlepels fijngesneden sjalot
- 2 theelepels djahe
- 2 theelepels laos
- 1 theelepel koenjit
- 1 spriet sereh
- 3 teentjes fijngesneden knoflook
- 3 theelepels gedroogde chilivlokken
- 1 theelepel trassi
- 1 stuks fijngesneden hete chilipeper
- 1 eetlepel javaanse suiker
- 1 stuks zeer fijn gesneden salamblad
- 1 stuks fijngesneden djeroek poeroetblad
- 1 eetlepel sambal trassi
- 400 milliliter dikke santen
- 5 eetlepels plantaardige olie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.