Hazenschouders gestoofd in Berenburg
- 4 hazenschouders
- 100 gram champignons
- 50 gram winterpeen
- 20 gram tomatenpuree
- 1 blaadjes laurier
- 10 jeneverbessen
- 3 kruidnagels
- 1 theelepel peper
- 1 theelepel zout
- 50 gram kruidkoek
- 1 liter wildbouillon
- 250 milliliter Berenburg
- 125 gram cranberries
- 60 milliliter cranberrysap
- 50 milliliter vlierbessenwijn
- 10 milliliter rode peperazijn
- 75 gram palmsuiker
- 2 gram agar
- 200 gram aardappel
- 150 gram verse tuinerwten
- 1 bakje Atsina Cress
- 1 heel ei
- 40 gram paneermeel
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.