Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Hazenschouders gestoofd in Berenburg

  • 4 hazenschouders
  • 100 gram champignons
  • 50 gram winterpeen
  • 20 gram tomatenpuree
  • 1 blaadjes laurier
  • 10 jeneverbessen
  • 3 kruidnagels
  • 1 theelepel peper
  • 1 theelepel zout
  • 50 gram kruidkoek
  • 1 liter wildbouillon
  • 250 milliliter Berenburg
  • 125 gram cranberries
  • 60 milliliter cranberrysap
  • 50 milliliter vlierbessenwijn
  • 10 milliliter rode peperazijn
  • 75 gram palmsuiker
  • 2 gram agar
  • 200 gram aardappel
  • 150 gram verse tuinerwten
  • 1 bakje Atsina Cress
  • 1 heel ei
  • 40 gram paneermeel


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven