Turkse linzensoep
- 4 eetlepel olijfolie
- 1 ui, gesnipperd
- 2 tenen knoflook, gesnipperd
- 1 aardappel, geschild en in kleine blokjes
- 1 wortel, in kleine blokjes
- 2-3 rijpe tomaten, ontveld en in blokjes
- 1 blikje tomatenpuree
- 200 gram rode linzen
- 100 gram rijst of bulgur
- 1250 milliliter kippen- of groentebouillon
- 2 theelepel paprikapoeder
- 1 theelepel cayennepeper
- 2 theelepel gedroogde munt
- 1tl sambal
- zout
- peper
- garnering:
- 2 eetlepel boter
- 2 theelepel gedroogde munt
- partjes citroen
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.