Indiase rijst met spinazie en yoghurtsaus
- 1 ui (fijngesnipperd)
- 1 vleestomaat (in blokjes gesneden)
- 4 eetlepels zonnebloemolie
- 1 theelepel gemalen komijn (djinten)
- 1 theelepel gemalen koriander (ketoembar)
- 1 theelepel gemalen geelwortel (koenjit)
- 300 gram spinazie
- 1 kippebouillonblokje
- 300 gram rijst
- voor de saus:
- 1 rode Spaanse peper (in fijne reepjes)
- 1 tomaat (alleen het vruchtvlees, in stukjes gesneden)
- komkommer (stukje van 5 centimeter, grof geraspt)
- 2 deciliter yoghurt
- 1 eetlepel citroensap
- 3 eetlepels zonnebloemolie
- 1 eetlepel koriander (vers fijngehakt)
- zout
- versgemalen peper
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.