Thaise groentencurry
- 4 eetlepels rijstolie
- 3 sjalotten, grof gehakt
- 2 tenen knoflook, in dunne plakjes
- 40 gram verse gember, fijngehakt of gerasp
- 1 groene of rode peper, in ringetjes
- 300 gram volkoren pandan- of basmatirijst
- geraspte schil van 1 limoen
- 1 stengel citroengras, geplet
- 1 groentebouillontablet
- 200 gram peultjes
- 300 gram wortels
- 4 dunne preitjes of bosuien, in stukken
- 3 eetlepels Thaise vissaus of Japanse sojasaus
- 1 bosje (Thaise) basilicum, in stukjes gescheurd
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Thaise groentencurry
- Melding maken