Ketjapsaus
- 1 stuks fijngesneden ui
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 2 theelepels zout
- 1 eetlepel kemiriepasta
- 0,5 theelepel laos
- 0,5 theelepel koenjit
- 0,5 theelepel djahe
- 0,5 theelepel ketoembar
- 0,5 theelepel djinten
- 1 eetlepel assemwater
- 2 eetlepels ketjap manis
- 2 theelepels goela djawa
- 1 theelepel sereh
- 2 stuks djeroek poeroetblad of djeroek nipisblad
- 200 milliliter dikke santen
- citroensap
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Ketjapsaus
- Melding maken