Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Scampi met geroerbakte asperges en zeekraal

  • 20 scampi
  • 1 kilo asperges, geschild en in schuin stukken gesneden
  • 100 gram zeekraal
  • 2 eetlepels olijfolie
  • voor de saus:
  • 0,5 ui, fijn gesnipperd
  • 0,5 winterwortel, kleingesneden
  • 0,25 stengel bleekselderij, klein gesneden
  • 200 milliliter droge witte wijn
  • 1 pot vis fond van 380 milliliter
  • 200 milliliter room
  • 1 eetlepel olijfolie


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven