Mihoen shanghaimi (mihoen met hamlappen, garnalen en groenten)
- 2 flinke hamlappen
- 0. 25 theelepel ve-tsin
- 250 gram mihoen
- 150 gram gepelde garnalen
- 1 teen knoflook
- 100 gram kool
- 1 klein blik doperwten
- 100 gram champignons
- 0. 5 blik bamboescheuten
- 1 ui
- 4 eetlepels ketjap manis
- 1 eetlepel rijstwijn
- 0. 5 theelepel gemberpoeder
- 5 deciliter bouillon
- 1 eetlepel maïzena
- 1 stengel selderij
- 1 theelepel gulle djawa
- 1 theelepel peper
- 0. 5 theelepel zout
- olie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.