Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Scampi’s op de wijze van de Chef

  • 10 scampi's
  • 50 gram sjalotjes
  • 0.2 liter room
  • 1 jeneverglas noilly prat
  • 1 jenever glas wodka
  • 1/4 potje boschetti cremonese (= vruchten die opgelegd zijn in een mosterd saus, te koop bij de Italiaanse specialiteit winkel of de betere voedingswinkels)
  • boter
  • snufje cayennepeper
  • Pezo (peper zout)
  • gesneden Frans brood (voor voorgerecht)
  • Voor hoofdschotel rijst of pasta, wel meer scampi's voorzien per persoon


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven