Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Forel met romige wijnsaus

  • 2 deciliter visfond van circa 380 milliliter
  • 1 theelepel citroensap
  • 1 deciliter droge witte wijn
  • 1 deciliter room culinair
  • 25 gram boter
  • zout
  • peper
  • een zakje pan klare mini worteltjes ca 300 gram
  • 0,5 zakje panklare krieltjes (niet te groot)
  • 250 gram forelfilets
  • 2 takjes peterselie
  • 0,5 eetlepel boter om in te vetten


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven