Boemboe Bali
- 1 theelepels gemalen zwarte peperkorrels
- 1,5 theelepel gemalen nootmuskaat
- 1 eetlepels kemiriepasta
- 3 eetlepels fijngesneden sjalot
- 1 theelepels djahe
- 1 theelepels laos
- 1 theelepel koenjit
- 1 theelepel sereh
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 theelepel gedroogde chilivlokken
- 0,5 theelepel trassi
- 0,5 fijngesneden hete chilipeper
- 0,5 eetlepel javaanse suiker
- 0,5 stuks zeer fijn gesneden salamblad
- 0,5 stuks ragfijn gesneden djeroek poeroetblad
- zout naar believen
- 3 eetlepels plantaardige olie
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Sauzen en marinades
- Boemboe bali
- Melding maken