Singapore Mie
- 300 gram rijstmie (gekookt en beetgaar)
- 10 stuks gedroogde Chinese paddestoelen
- 250 gram doperwtjes
- 250 gram Chinese kool
- 2 teentjes fijngesneden knoflook
- 1 eetlepel fijngehakte gember
- 5 stuks fijngesneden rode peper zonder zaad
- 6 stuks waterkastanje, in plakjes
- 1 kopje uiengroen, in ringen
- 3 eetlepels kerriepasta
- 2 eetlepels lichte sojasaus
- 2 eetlepels droge sherry
- 2 deciliter dikke santen
- 1 eetlepel Thaise vissaus (nam plah)
- korianderblad
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Miegerechten
- Singapore mie
- Melding maken