Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Singapore Mie

  • 300 gram rijstmie (gekookt en beetgaar)
  • 10 stuks gedroogde Chinese paddestoelen
  • 250 gram doperwtjes
  • 250 gram Chinese kool
  • 2 teentjes fijngesneden knoflook
  • 1 eetlepel fijngehakte gember
  • 5 stuks fijngesneden rode peper zonder zaad
  • 6 stuks waterkastanje, in plakjes
  • 1 kopje uiengroen, in ringen
  • 3 eetlepels kerriepasta
  • 2 eetlepels lichte sojasaus
  • 2 eetlepels droge sherry
  • 2 deciliter dikke santen
  • 1 eetlepel Thaise vissaus (nam plah)
  • korianderblad


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven