Wij gebruiken cookies o.a. om de website te analyseren en te verbeteren, voor social media en om er voor te zorgen dat je relevante advertenties ziet. Je geeft, door gebruik te blijven maken van deze website of door op akkoord te drukken, aan akkoord te zijn met het gebruik van cookies op deze site. Akkoord

Kip Kung Pao

  • 500 gram kipfilet in blokjes van 2 cm
  • 0,5 theelepel zout
  • 2 theelepel lichte sojasaus
  • 1 theelepel rijstwijn of sherry
  • 1 theelepel sechuan peper
  • 0,5 theelepel 5-kruidenpoeder
  • 2 theelepels maïzena
  • 1 eetlepel water
  • 3 theelepels suiker
  • 10,5 theelepel maïzena
  • 1 theelepel donkere sojasaus
  • 1 theelepel lichte sojasaus
  • 3 theelepel zwarte rijstazijn
  • 1 theelepel sesamolie
  • 1 eetlepel kippenbouillon
  • 1 eetlepel sechuan chiliolie
  • 3 stuks fijngesneden knoflooktenen
  • 4 centimeter fijngesneden verse gember
  • 6 stuks lente-uien in stukjes van 10,5 cm
  • 1 kopje geroosterde cashewnoten


Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.

Naam:


Email:







Inloggen
Gebruikersnaam
Wachtwoord
Kookwekker(s)
    Meedoen!

    gratis tas

    bij invoer van 5

    eigen recepten!

    Gratis Inschrijven