Kip Kung Pao
- 500 gram kipfilet in blokjes van 2 cm
- 0,5 theelepel zout
- 2 theelepel lichte sojasaus
- 1 theelepel rijstwijn of sherry
- 1 theelepel sechuan peper
- 0,5 theelepel 5-kruidenpoeder
- 2 theelepels maïzena
- 1 eetlepel water
- 3 theelepels suiker
- 10,5 theelepel maïzena
- 1 theelepel donkere sojasaus
- 1 theelepel lichte sojasaus
- 3 theelepel zwarte rijstazijn
- 1 theelepel sesamolie
- 1 eetlepel kippenbouillon
- 1 eetlepel sechuan chiliolie
- 3 stuks fijngesneden knoflooktenen
- 4 centimeter fijngesneden verse gember
- 6 stuks lente-uien in stukjes van 10,5 cm
- 1 kopje geroosterde cashewnoten
Hieronder kunt uw aangeven wat er volgens jou niet klopt aan de allergie informatie van dit recept,
wij doen onze best de informatie bij te werken waardoor ons allergie filter alleen nog maar beter word.
- Home
- Recept
- Hoofdgerechten
- Gevogelte
- Kip kung pao
- Melding maken